Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@katja SLOBODA HRVATiMA - GRANICE SU TVORENE 24 SATA PA KO VOLI NEK IZVOLI MOZDA VAM U HRVATSKOJ BUDE BOLJE
E sad se moze poceti praviti drzava a odluku HDZ pozdravljam jer su se konacno poceli ponasati demokratski i priznali poraz na izborima ...
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande koja je, uz blagoslov veleposlanika MajMoona i M.a.j.m.u.n.č.i.ć.a koji se odaziva na ime VALENTIN INZKO, koji tvrde da je 17:3 = 5, izvela državni udar! SLOBODA HRVATIMA! A vi samo brišite, male đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x-com, istinu nikad nećete izbrisati!
@goran NEMA ON PODRSKU VECINE \"GRADJANA BiH\", SAMO IMA PODRSKU BOSNJAKA. HRVATI I SRBI SU VEC ODAVNO REKLI STA MISLE I O NJEMU I O OHR-u I O BOSNJACKOM POIMANJU DEMOKRACIJE.
gospodine inzcko, ne obazirite se na ovu primitivnu patetiku clanova hdz-a. budite sigurni da imate podrsku vecine gradjana bosne i hercegovine!
Nema sada vise para za HDZ. Sad ce lova iz HT-a i ostalih kompanija koje pripadaju federaciji ici na druga mjesta i drugim strankama. Odakle se sada finansirati i odakle placati te ljude koji vode politiku HDZ-a. To je najveci problem. Sve nacionalisticke stranke su out.
Austrianci su nam ubrizgavali kulturu Inzko je vec a i nastavit ce akoBogda sa ubrizgavanjem DEMOKRATIJE FORZA visoki predstavnice!
A što Škutori uvališe Inzka,sad šta god napravi on je direktno odgovoran.
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande koja je, uz blagoslov veleposlanika MajMoona, izvela državni udar! SLOBODA HRVATIMA! A vi samo brišite, male đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x-com, istinu nikad nećete izbrisati!
Gospodine Inzko, kome snaga leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom!
nece niko nigdje,niti ce ista biti,sta vam je budale jedne,samo vas zavode,I JEDNI I DRUGI I TRECI LEZE NA PARAMA,A MI SE OVDJE RASPRAVLJAMO,
Hrvati neće nigdje ići ako bude ići ćete vi poturice za vašim turcima u tursku, a nećete odeđivati drugima, svaki fašizam je pobjeđen pa će i ovaj muslimanski u bih
i mi smo branili svoj dio bih imamo pravo ko i vi na 24% sikter u tursku plisne
Hoće se Incko nasekirati, noćas oka neće sklopiti. A neće ni Borjana, valja joj za oproštaj ku*** primiti.
vidis kako to sve tece nekim tokom - prvo su drvo i kamenje na izbor komsica za clana predsjednistva BiH i najavljivali 3 entitet, pa po usima!!! sad opet probali preko CIK-a, pa palo, pa prijetili pa po usima! u naredno vrijeme ce opet probati na drzavnom nivou da opstruisu uz pomoc DODE pa ce opet biti po usima! sjedili ste u foteljama 15 godina i niste mjenjali izborni zakon, ko vas jE.hbe, sad prst u bulju suti, kukaj radi sta hoces. a upamtite, sada ce i DODA pocet trazit nove partnere ;) ( mada se vec Ka.ra s jednim likom iz doboja, provjerena informacija )
@opp PERIGUZU MARS U PI.CKU MA.TERINU
HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI A što volim ovu Bosnu i Hercegovinu jednu i jedinu. Padaju nacionalisti, dolaze normalni ljudi na vlast. Mile ti si sljedeći. HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIH VOLIM TE BOSNO!!!!