Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi i zadnji put da su usli u neki autobus
Jesam, iz Bosne sam. Mi se nerviramo kada gledamo utakmicu. Ne deremo se, nego tako pričamo. Volimo ćevape i kahvu. Crknemo od smijeha, a ostanemo živi. Spavamo, ko zaklani. Imamo prelijepu državu koju volimo, ali je ne znamo da je cijenimo! ŽIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA!
@Prvacic Da Bog da da ce se oni busem vise ikada vozati, namaknu oni za svoj mandat dovoljno za 3 generacije...
svedski ministri se voze javnim prevozom a ovi lokalni banditi uzmu privatni bus umjesto skupih audija na jedan dan i stave to kao reklamu
Nadam se da sa ovim potezom Vlada KS konačno napušta praksu po kojoj svaki ministar ima službeno vozilo i vozača. Svjedočio sam puno puta dok vozač čeka ispred zgrade i pušika za to vrijeme motor automobila radi mufte.
treba im dat kitu da popuse posred autobuss
Jest kada su citav autobus za sebe uzeli, pored toga policijsku pratnju koja je radila posao kao da imaju zavrseno obdaniste. Na kraju krajeva, je li to neko treba da im cestita na ovome? Svugdje na planeti politicari se normalno voze gradskim prevozom, rade svoj posao, sute, niko ih i ne zna, samo kod nas se kao velicaju ovi uhljupi.
To vam je trebalo biti i radno mjesto-vozac a ova napred lisica kondokter....
Ciji li su ovo sirotani?
Ustedili organizovanim prijevozom? Umjesto da su isli sluzbenim vozilima koja su vec budzetirana i pare bacene?? Dajte molim vas.. klix..
zato su pozvali medije da ih snime, da se prikazu kao fini hahah, presmijesno
dobro ste prosli, mogao vas je Rile prebit sve na foru
da su normalni ovako bi svaki dan putovali kao u svakoj normalnoj drzavi
Ja se samo pitam zasto nema gradjana u busu? Navodno autobusom su se prevezili koji je samo za njih rezervisan i zasebno placen. Tuga i zalost kako narod pokusavaju prevariti sa ovakim potezima. Da biste postigli zeljeni rezultat trebate u autobus s obicnim narodom...tj. s gradjanima koji isti koriste svaki dan.
A ja folova jbt, kad bi prodali sluzbene aute pa otpustili vozače možda bi i povjerovao u "štednju" , ovako...
E blago nama
Koje glupo i providno dodvoravanje narodu. Vidje lu ste munistri kako se na svjetskom nivou organizuje ...a vi se glupirate autobusim. Svašta
Cime su se vratili?
Bez karti naravno