Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni smo, nabavili uređaj od 60 hiljada Eura i neka vijest. Uzimaju milione svaki mjesec u KS od građana na ime zdravstva. Sav novac ode na plate, usluga nikakva.
Kupuju se najmoderniji aparati ustanovi koja najmanje radi dok su na KCUS-u i OB prastari, bas logicno…
Koja je funkcija zavoda za medicinu rada KS, moze li iko pojasniti?! I sta ce njima kolor dopler?!
Da dođes na red na magnet na kosevu,mozes umrijeti a svako malo ne radi,sram vas bilo trebate kupiti najmanje 5 novih magneta
U ovome zavodu rade sve sami korupcionaši. Penzionisu zdrave ljude, a bolesne pitaju,, odakle vam ovi nalazi,, Sramite se neljudi....
Radiologija na Kosevu, aparati za magnetnu rezonancu nisu vam dragi ministre u funkciji i do daljnjeg ne daju se termini, objasnila danas "ljubazna" medicinska sestra. A kada ce biti? "Ljubazna" nije znala reči.
Vraniću u domovima zdravlja se ne može pustiti redovna terapija jer svako radi šta hoće,doktori vam rade na pet strana,to rješavajte jer ugrožavate živote pacijenata.Ove telefone što ste otvorili, nemaju nikakvu svrhu sem uhljebsku.
Trojkqsi cw se hvaliti i kad kupe Toalet papir
Bože dragi, jad i čemer naša vlast se hvali kupljenim doplerom koji košta stotinjak tisuća na 600 000 građana.
Bolje da su ga nabavili u primarnoj zdr zaštiti, a ovako se za svaki ozbiljniji Uzv hoda po kliničkom