Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četnici su pobili su 200 civila u Hadžića.Protjerali svo stanovništvo u Pazarić i Tarčin i samo zahvaljujući pametnim i velikim patriotama spašen je narod od pokolja i Srebreničkog scenarija.Spašen je Igman ,koridor za Sarajevo i država BiH .E zato su osuđeni ovi naši dobri ljudi.Sramota.
Praksa izjednjacavanja branioca države BiH i agresora je postala stalna praksa tuziteljstva i suda .Sramota je za sve branitelje da su ovi ljudi osuđeni iako se zna da nisu počinili zločine i da su zajedno sa narodom protjerani iz Hadžića.Sramota za sve branitelj i sve koji vole ovu državu.
Ove poturice prevazilaze svaku mjeru. Traze guzici cepa.
hebale ti poturice vlaško pleme posrbljeno
Znači niko ne bi trebao odgovarati za ratne zločine ako su bili u ABiH ili MUP-u ? Branioci nisu činili ratne zločine već pojedinci koji nisu vidjeli linije i nemojte ih više izjednačavati. Svakom prema zasluzi. SF SN
U zlocinu nema razlike. Ne sakrivajte se iza cestitih branilaca.
Evo opet kuknjava. Niko ne valja, svi su krivi, samo eto muslimani pravi, zdravi. U njih nema kriminalaca, ubica, ratnih zločina, nepotizma, krađa, ubistava. Oni su vam melem. A uša u tor!!!!! Evo ova presuda govori, da ste ista govna kao i svi. Ni bolji, ni gori, nego govna kao i ovi drugi.
tako je.........a sta tek slijedi.....
Ne može se na osnovu par presuda i par kriminalaca izjednačiti borba protiv genocidaša i UZP-ovaca koji su to činili planski i pod instrukcijama..Loš pokušaj izjednačavanja pašče jedno, očigledno nisi ni shvatio šta je poenta ove reakcije, upravo to što govoriš, izjednačavanje agresora koji u svojim redovima ima neke od najgorih monstruma u evropi i u čijim redovima je svaki drugi čovjek monstrum i gdje je poželjno da se ovakve stvari čine i žrtve.
Dok giod razmišljamo da "naši" mogu praviti zločine i proći nekažnjeno a "njihovi" ne mogu i moraju se kazniti ratovaćemo svakih 40 godina
so true :)
Eto mi smo agresori u vlastitoj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahaha znaci ako se branis imas pravo ubijat civile i zarobljenike, bosnjacka logika...
Ne, gdje si to pročitao ?
vi ste totalno prolupali, zamena teza vam nece proci.Jedino je istina da se ne moze dopustiti izjednacavanje zrtve sa agresorom a agresiju na Srpsku Republiku nije izvrsio moj pokojni deda nego tkzv Armija BiH udruzena sa alijinim drogiranim tekbirasima. Bio je to udruzeni zlocinacki poduhvat i projekatSvakom ko je ucestvovao u agresiji na Srpsku treba navuci bukagije i poslati na dugogodisnju robiju jer je zlocinac. I Genocidas, da ne zaboravim i to.
Lijepo je meni govorila mati:bićemo mi krivi što smo se branili.
@Nepredvidiva vi Srbi ste sve zapoceli
jbg.........kmeeee kmeee kmeeee doce cica na kolica......za svakoga ko je cinio zlocine
Tebe jedino ne kapiram na ovome Klixu, cas pises jedno za jedne, pa kao pljujes druge pa si uz trece.. Mila majko!!!!
@ubicadjece nisam ni s kim.....zar nisi shvatio.......za mene ne postoji nacija........nazadno razmisljam drugacije i svestranije...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
.... izrečena presuda od ukupno 60 godina zatvora zbog ratnih zločina počinjenih nad srpskim i hrvatskim civilima....... "nevine bosnje"