Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se sječam Rusija nije se oglasavala povodom terorističkog napada njenih drzavljanja na Sarajevo tokom agresije u kojem su ginule neduzne i djeca i žene!? .
Zasto isil napada rusiju nije Mi jasno
Bolje bi ti bilo da se obrijes izgledas ko gargamel.. 🤣🤣🤣🤣
Zamislite da je Europol objavio prepiske aplikacije u kojoj se spominje Bakir umjesto ovog ucjenjenog pa garantujem da godinu dana ni na jednoj TV i medijima ništa drugo nebi bilo osim te vijesti i dnevnik bi ukinuli. Sjetimo se Sebijinig kišobrana dvije godine su o tom pisali. Ali o europolovoj objavi za Konakovića ništa.
773@ E nek nisi htJeo vjerovatno tvoja ozdravila.
"prE htJeo" ti ni sam ne znaš kud ćeš polutanu. Tako je to kad ti je ujak otac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovog još nisu uhapsili. Kaže otišao Nenad Karinfejzović u Dubai da nima film kako da opere ministara od dokaza Europola o saradnji sa narko kartelima. Kad se vrati Nenad kuoiće sebi svoj studio.
STA KAZE MINISTATSTVO BIH ZA IZRAEL NJI PODRZAVATE STO U MJESECU RAMAZANA UBIJAJU NEDUZNU DJECU I GRADZANE GAZE.
Obrazli , 👍
Potrčo si odmsh..!?
jel na facebooku
Udri nogom o ploču nek ti muda klokoću
Teroristički napad u srcu Rusije, iza kojeg stoji tzv. ISIL, sasvim slučajno ni par dana nakon što je Rusija zajedno s Kinom "oborila" američku rezoluciju o Palestini u UN-u. Ovo je samo potvrda ko je stvorio i svo vrijeme stajao iza ISIL-a.
Da izrael
Pristupanje Turske Europskoj uniji (tada Europskoj zajednici) proces je koji je službeno započeo 14. travnja 1987. godine.
Dino ne rise. Jb te oni. Ja sam ranjen na Jevrejskom od njih
Gluperdo kartelaška, uhvatili su napadace
Kartel Kifla Grant Dino