Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj drzavi je haram plačati porez!
Krenula bagra uhljebovića u realizaciju svoga trogodišnjeg mandata.
Bakir sve dao i sad se možete fatati za glavu.Nek nas prcaju kad god stignu.Nek nastave razgradnju države,Bakir im pomaže.
vidi ga, još nam se smeje....... :(
Pravi ministar, odmah na početku daje na znanje šta nas čeka
Stasa Kosarac je u novembru 2017 godine rekao da Bakir Izetbegović nije odrastao uz Branka Kockicu i Opstanak nego uz Islamsku deklaraciju. Evo da pojasnim glupanu Kosarcu. Bakir je tokom 1980.-tih kad su se prikazivali Branko Kockica, Opstanak, Cik pogodi ko sam, Nedeljni zabavnik itd, vec bio u svojim 20-tim i ganjao Sebiju da se zabavljaju. Nije imao 3-4 godine kao ti Kosarac koji je sjedio kuci pored televizije. Pitanje je Kosarac jesu li ti roditelji bili na Gazimestanu 1989
Ko je vlasnik prostora i odmah ce se znati zasto je tolika cijena ...bezneli snsd kadar
Svi mi kojima je asocijacija na ovog lika Herr Flick!
Rijetko odvratan lik...
Ja se zaljubila u Srbina a umenemi nana kze Vlah tako govori od "" 45 a u "80 svaka druga rijec joj je bila kad je pitam ko je poceo rat ona samo suti i kaze Vlaska posla.
Sve preko leda naroda.
I treba...
Kamo sreće da imamo još jednog Maria Nenadića i na državnom nivo, on ovo ne bi dozvolio, ne znate čovjeka.
ova treba brzo da zavrsi iza resetaka. kakav je ovo bezobrazluk, SIPA, sta radite, evo vaseg pacijenta. Hapsite to, inace ce biti kasno.
Treba mu dati, sve će to na kraju biti državni prostor.
Ko da ima izvor nafte u temelju
Das im vlast i BiH pare a oni krcme kradu i razbacuju. Gori su ovi sto su s njima.
Vidi ga brnjo sto je usecerio .... hahaaahahahahhahhaha e pogledaj taj seljacki poremeceni dnk