Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam bas sigurna da je tako
SMIJEŠNA DRŽAVA, SA SMIJEŠNIM VLADARIMA I JOŠ SMIJEŠNIJIM NARODOM. TEK ĆE DA VAM BUDE ŽAO ŠTO STE IMALI ŠANSU DA IZAĐETE IZ GOVANA, ALI I BOG JE OD NAS DIGAO RUKE, OVO JE FAKAT ZEMLJA BUDALA. ZOVU ME NA TELEFON I MOLE DA GLASAM ZA NEKOG KOGA I NEZNAM?! VALJAT ĆE NAM KAŽE AKO POBIJEDI///?/?!! PAMETNI SU LJUDI KOJI NISU NA GLASANJE IZAŠLI PA VI PRIČAJTE ŠTA HOĆETE. A SAD UMIRIMO ZAJEDNO U NACIONALIZMU, KORUPCIJI, NEPOTIZMU, NERADU I OTIMAČINI GLUPI MOJ NARODE. !DJECO BJEŽITE IZ OVOG LUDILA!
Ne nisi shvatio, mislio sam da pronađu način da idu iz ove 'vukojebine' nisam mislio da bježe ko 92-ge. I MOLIM TE BUDI FIN DEČKO, NEMOJ LJUDIMA KOJE NISI NI SHVATIO DAVATI NEKE EPITETE SA NIVOA BALAVCA OD 7 GODINA. NEDAJ DA TE PAPCI UZIMAJU POD SVOJE, BUDI PAMETAN A NE ONAKAV KAKAV ONI ŽELE DA BUDEŠ A TO JE 'GLUPI OVAN' KOJEG VUKOVI TJERAJU GDJE IM JE ĆEIF, JER VIDI SE PO KOMENTARU DA SI JAKO MLADI DJEČKO.
cim nema Kelmendijevog jarana tu je sigurnost