Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada sam pisao koje je Mektic laprdalo pobrao sam minuse,a neki ga cak dizali do predsjednika.Sad se vidi njegova moc.!
Dogovaraju se oko podjele € sto je stiglo sa zapada za migrante.
'ebo li vas smještaj, blokirajte granicu prema Srbiji, Vučić ih šalje ovamo!!!
mektiću srbine samo trpaj iz srbije na 23% islamskog rezervata uz dodikovu pomoć. nemaju oni šta tražiti pod krstom ili križem, nek idu svojoj talibanskoj kozojebnoj muslimanskoj braći.
Džaba vi pravite ove kolektivne centre, džaba postavljate kontejnere za smještaj!!!!!!! Ovi ljudi neće da ostanu u Bosni i Hercegovini, oni hoće da prođu dalje!!!!! Imamo apsurdnu situaciju... Skoro nigdje u svijetu graničari nisu okrenuti prema dubini svoje zemlje. Mi sada ne sprečavamo migrante da dođu u našu zemlju, mi ih u Bihaću sprečavamo da izađu iz BiH. Čuvamo Hrvatsku. :)
@rub Tako i jeste, iz čega proizilazi da se granica Bosne i Hercegovine, u ovom slučaju ne brani u Krajini, već na rijeci Drini!
Ministar mora da zna da je teritorij RS-a cijeloi na raspolaganju.Ne mora tražiti dodatne prostore u FBiH. Ili će ipak udovoljavati Dodi.
Žalosno je što izgleda da mora da mu udovoljava.