Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte sami syria 2018 itd na YouTube nigdje rata ljudi sjede po kaficima svadbe itd a ovo po facama sve afganistanci Pakistanci itd nigdje rata !! Njemacka treba tamo narod vratiti i informisati da nisu zeljni u EU !
Dignut im satore na Kupresu i to je ti
Glupi bosanci sa odgadjanjem rijesenja lokacije do zime ustvari stimaju privatni objekat u Petrovcu za smjestaj migranta, umjesto da ih smjeste u drzavni objekat, poput Agrokomerca. Zasto dozvoliti jednom privatniku da zaradjiva milione, kad te pare mogu ici drzavi? Citav svijet nam se smije. :)
Vraćajte kućama jeftinije ih transportovat kućama nego brinuti o njima....
EU nece finansirati, a znaju se buniti za smještaj migranata. Ne buni se već finansiraj ili prihvati bagru u EU nek idu..