Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar Budimlić nije odgovorio demantijem, reagiranjem ili pak podizanjem optužbe za klevete – nego je naložio pokretanje krivične istrage, što je – protuzakonito. Država za Kumove
Zar ovo nije kao volonterski
koliku god da imaju imaju malu nspram ovih sto sjede u foteljama na nasim jaslama i ne rade nista
Oduvijek me zanimalo koliku mjesecnu platu imaju ovi \"konsultanti za monitoring\" i \"projekt koordinatori\"
-Sta vi imate protiv mene........ (@Saobracajni..........!
Baš me čudi za Ministarstvo saobraćaja, a gradska zaobilaznica samo što nije gotova?
I ovaj Feđa haman derpe, samo slike man-ova u zadnje vrijeme, daj nam ba stagod sa oblinama za desnice, mani ovih cupavaca..
Što me nerviraju ovi CCI retardi dajgle ih XD
kakve su saobracajne guzve i koliko se svake godine napravi autoputa uopste se ne bi reklo da imaju losu realizaciju... end of sarkazam
će ovaj čupo išta ikome reći....
Šta je tu čudno, prije par mandata ministar je po zanimanju bio doktor, mislim ginekolog. Mogu mislit na šta im je tad sastanak ličio: Ministar: \'\'Kod izgradnje tunela uklonite žbunje, osim na samom vrhu tunela, zbog estetike... I obrijte joj noge.\"
-U cemu je problem.