Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je svaki dan neradni
:(:(:(
Republika Srpska radno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
yebli vi svi svoje praznike pojedinačno, pozapošljavajte ljude, poboljšajte penzije, plate, uvjete rada, ceste, vodu, struju, zadržite mlade ljude, pa onda slavite šta 'oćete.. još malo pa će samo slaviti ruine od 80 godina sa 300 ka em peMzije.
1 mart i nebi trebao biti praznik jer je tog dana bio referendum o ocjepljenju od juge i nisu imali vremena ni prebrojati rezultate, logicnije je da bude 5 april jer su nas tada priznale UN .
Sta je 9tog januara? - Prvi aprillllll Hahahahahaha 😂😂😂😂
Jel to u hidzretskom kalendaru? 😂
Pa sta da ti covjek kaze drugo nego da si gluperda glupa
A sta je sa nama koji kod robovlasnika 1 marta normlano rade ?????????
@MufaKikiiJa Safari zbogom zohari.
YEEEEEE spajamo ga subotom i nedjeljom
Srbi mekinjaši kmeče all over the Klix.
1 mart vrijedi samo za uhljebe,za nas ostale ,dan ko i svaki radni...
dobro je to tako...
Digni se iz pepela kao sto put do sada zemljo mojih djedova!
BOSNO I HERCEGOVINO SRETAN TI 1 MART DAN NEZAVISNOSTI
dodik na aparatima.
Sretan praznik svim Bosancima I Hercegovcima.
Srbi na aparatima.
ZIvjela BOSNA I HERCEGOVINA moja jedina domovina a dušmani crknite !
@BosanskiGazija5 ne moraju usluzne, tacno, medjutim moraju neke od zdravstvenih ili socijalnih ustanova koje takodjer spadaju u domen usluznih djelatnosti ali koje pruzaju 24satnu njegu
volim te BOSNO BOSNA je jedina rijec, jedini termin, jedini toponim, jedina drzava na svijetu gdje se svako slovo u njenom imenu pise velikim formatom.To je najmanje sto BOSANAC moze za uciniti za tu svetu i najnapaceniju zemlju na svijetu.