Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro došao kukavice. Željno te očekuju tvoji novi sustanari u Zenici.
Ko će odgovarati za to što je uopšte pobjegao ?
Pravda je spora al kad tad te stigne.
Daj sklonite ovu sliku, ne mogu da ga gledam vise!
Svi vi 'karate' 'ubijate' 'bijete' itd Sanjina Sefica, a kad se trebate skupiti nigdje nikoga ✔️
Evo mene uvijek da izbijem bubrege Sanjinu i slicnima nek se jave da im broj posaljem...
Dobice zabranu izlaska iz zemlje i pustice ga da se brani sa slobode, sudjenje ce potrajati par godina, na kraju ce dobiti 4 godine, klasican redoslijed
Samo cekam da vidim ovog beskmicenjaka u sudnici i da vidim koje ce to dzubre od advokata stititi ovog huliganskog drogerasa a gaziti po onim prekinutim cvjetovima mladosti.
Zenica jedva ceka ovakve cke i tatine sinove.Da se pitam i roditelje mu zatvoriti kina pametna pocinis nesto ovako ako se ne predas ubiju ti porodicu do treceg koljena.Pa ili budi mangup ili cka. Sanjine crkodaBogda duga i teska bolest .
Babo podplatio, tamo mozes sve kupiti.
Pripremi vazelin monstrume, trebat' će ti :)
Pa ne mogu vjerovat da ovog mongoloida nisu jos izrucili... da bog sacuva
PO KOJI PUT SU ODOBRILI IZRUCENJ KOCKASTOGLAVOG DEBILA ? Izrucenje ce trajati cijelu godinu, pretpostavljam. Najbolje ga predati porodici nastradalih djevojaka, da mu presude, jebes sud i zatvor
jel ste ga cackali od pozada? hehehehe
Joj face allahu
Znaci nije uspio izvaditi Kosovski pasos.
PRIPREMI GUZU CEKAJU TE FRAJERI