Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim putem ulazem protest- jer stipendiju nije dobio ADNAN BRANKOVIC. Djete se skola po austriji, i svaki vikend dolazi vidjeti roditelje- koji zive samo od svojih primanja. Nije uredu da se ne ulaze u perspektivnu djecu poput Adnana. Pomozimo Adnanu
zna li ko kako se zove ova studentica sa slike? :D
http//www.pc guru.com.ba//
sad ce te štrebere raja zvat na piche i odose i pare i prosjek
Podijelile se stipendije rodbini :DDD
N E P R A V D A!!!! JA moram da radim, da platim školovanje, i naravno da ne mogu imati sve desetke, jer kad dođem nakon posla, imm još 4 sata da učim, i obavim sve ostalo!!!Još im plaćam vandredno!! Snobistička zemlja!!
erin, ovo je za studente koji studiraju u BiH i hvale vrijedan potez, posebice sto se ne radi o predizbornom PR-u. Talentirani Mr. Brankovich se moze rado prijaviti kod neke od austrijskih fondacija.
Federalno ministarstvo je moglo dati stipendije u hrvatskim podrucjima. Podjelimo se pa djelite sta zelite onda.
*kad je
Ok, mislim ne morate i od ovako pozitivne vijesti praviti negativnu, jer se ocigledno cekaju samo negativni pa da bude 8483489648950 komentara, a kade pozitivna jedva dva tri....
Logika nalaže da se ulaže u studente koji studiraju u BiH i namjeravaju tamo ostati raditi. Što teško da je slučaj s Adnanom. Također, da bi studirao u Austriji sigurno ima veće novčane priljeve ili kroz rad u Austriji ili kroz svoju obitelj, nego netko u BiH. Ružan način grebanja za pogodnosti.