Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje si Komsicuuuuuuu
1993 god Alija Izmet potpisuje podjelu Bosne.I povratkom u BIH.Muslimani pocinju napade na srednu Bosnu i Hercegovinu..Pametnom dosta???.
gdje je taj potpis de nam neki link 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bosniaclilium Idi na you tube ukucaj kiseljak 92 pa ces vidjeti derneka i kako zajedno izvrcu pivske flase bojovnici i cet.ici. Pogledaj datum -Jul 1992.
Kao nekome iz sjeveroistočne Bosne gdje su se Hrvati i Bošnjaci borili rame uz rame od prvog do zadnjeg dana i danas mi je teško shvatiti kako i zašto je zapravo došlo do sukoba između HVO i ARBiH u srednjoj Bosni pa na dalje. Znam uzroke i stavove i jednih i drugih samo se može reći, šteta.
Prelijepa Domovina, bit će opet slobodna To je zemlja Hrvatska i od Boga i Alaha
Ne znam.situaciju.u Sarajevu. Sa HVO-om za vrijeme.opsade,ali ako su.branili grad.a prema tome i BiH od cet.ika onda iskreno postovanje.
Da su Hrvati bili ljudi kao.na na Brcanskom ratistu za nas.a bogami za njih situacija bi bila.kudikamo bolja ali.oni hoce Bobana i "hc".
Nema Sejde?
@naftalin testira se opet na koronu
@naftalin ovi iz Armije nisu došli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ruka ruci smhrdi su Turci.