Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemate vi šta odobravati. U ovoj državi vlada anarhija, svako svoju politiku vodi, svako može raditi šta hoće! Ništa se ne pita ni Izmetbegović, ni vi. Sami smo sebe do ovog doveli.
Vlada bezvlasce
balijaner moglo bi se ivdrugacije okrenuti pa neznam onda kakvo ce biti to vase siktanje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebam praviti neki dernek kod kuce. Hocu i ja da postrojim vojsku jer za to mi ne treba odobrenje. Hocu da ih postrojim pa nek pocrkaju komsije od muke :)
To izgleda i nije bila vojska BIH sem na platnoj listi,Dodik nije nikada postovao Deytonski sporazum niti ustav BIH I tako ce biti do njegova kraja....
NE POSTOJE VECI NEPRIJATELJI COVJECANSTVA, BOSNE I SAKE PREZIVJELIH BOSNJAKA/BOSANACA OD CETOBALIJSKIH SVINJA. EVO DOKAZA, JOS JEDAN MEDJU MILION I VISE: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/43969/radonchicev_kadar_predmet_istrage_sta_je_potpisao_doministar_jusic.html
Doministar Jusic, kadar KOS_vog mafijasa Scepe i cetobalijska svinja potpisao angazman OSBH na proslavi dana kada je zapoceo genocid.
Niste dali al ko vas pita .
Ne treba samo nasjedati na ove trollove i bot-ove, s jedne, druge i trece strane...Ni like, ni dislike!! Napravili profile samo da bi sirili mrznju i bljuvotine, kojih se normalan svijet stidi...Sve ce ovo doci na svoje, ovakve price su neodrzive...Smrt nacionalizmu !!! Sloboda narodu!!! Okretanje ekonomskom prosperitetu !!! Mrs 3 p.m. huskacke !!! IGNORISATI SAMO !!!
slažem se
Ako ima imalo morala i odgovornosti u OSBiH, red je da svim koji su ucestvovali na ovom sramnom postrojavanju urucite otkaz bez ikakvog prava na zalbu jer su kao oruzane snage prekrsili odredbu USTAVNOG SUDA. Ovo je skandal nevidjenih razmjera, za svaku drzavu, da joj vojska ne postuje Ustav, pa to automatski znaci da drzava nema kontrolu nad sopstvenim trupama!
CETNICI NAS SPRDAJU...UBILI RANJAVALI SILOVALI I SAD DJECA SEHIDA POZDRAVLJAJU 1.9... JEL VAKAT DA OVOG ZIDOVA BAKIRA SKINEMO SA VLASTI???????? AKO NISTA OVO NI SEFER NIKAD NE BI DOPUSTIO...A NI KOMSIC!
Ovi sa slike i nisu pripadnici OS BiH, svaki levat može obući 10 ljudi u uniformu i naučiti ih strojev korak :)
P.S. u rukama puške tzv "papovke" za lov na divljač, asocira na neko lovačko društvo sa prostora manjeg entiteta :)
OBJASNI KUSTURICA KAKO KRADETE SVE OD DRUGIH PA I LJILJANE OD SRBA :))) Kako ste glupu bali.janderi
dao ga je fahrin ker po nalogu svoga sefa a isti po nalogu prijatelja mu covica steta za ovog buzimskog viteza jusica koji.je postao zrtveno janje svog sefa scepw fahraona radoncica
Nanic mu se okrece u mezaru. Sta je sebi dopustio.
na biro sve vojnike i oficire III Puka jer platu primaju od Države BiH pa nek im Dodick hrani decu.
Ne možete ni da ih postrojite, a hoćete da ih otpuštate.
Zadnji dan zimskog prelaznog roka Dodik potpisao za Den Hag. Izvor BN Music
hebe dodik ne vadi.bakire hebem li ti nanu
samo revolucija BiH spasava ko u Rumuniji streljati sve zajedno..
Klix.ba objavi izvor informacija !!! Piše: NOVINAR !!!
Braco Bosnjaci, nije ovo za vas i ne mozete vi da se nosite sa Srbima i Hrvatima. Mi Srbi smo nebeski narod i mi mozemo da se ovako nosimo 1000 godina. Predugo ovo traje za vas. Bosna i Bakir nisu vrijedni vase mladosti i vasih zivota. Samo jednom se zivi a vi bi mogli i da zaradjujete i da putujete i zivite kao normalan svijet da zivite negdje na zapadu. Po vas je najabolje da gledate kako da odete u Njemacku ili barem u Tursku.