Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma invalidi i borci ipak trebaju izaći na mirne proteste, a SVI mi ih podržati... samo da se da doznanja da ne mogu više nikome mazati oči i da se u narednom periodu mora formirati budžet za isplatu invalidnina i penzija ljudima koji su polagali živote da bi branili ovaj čemer od države.
Mislim da je Budimir upravu kada je smjena Krajine u pitanju. Budimir je jedan od rijetkih koji misli za narod. On je svestan da bez masovnih protesta u ovoj drzavi ne moze krenuti na bolje a da bi pokrenuli masovne proteste moguće je jedino ako zavrne primanja budzetskim korisnicima. Da SDP stvarno misli na narod podrzao bi Budimirova nastojanja da se u ovoj zemlji konačno stane u kraj lopovima ali pošto su oni jedni od tih lopova naravno da ne zele nikakve proteste. Skupili su u svoju stranku predstavnike svih naroda da bi mogli što više fotelja koristiti i glavni cilj im je smjena nadzornih odbora i dominacija drzavnim preduzećima !!
Ja odavno ništa gluplje ne pročitah. Dakle, Budimir, radi sveopćeg dobra građana BiH čini ovo sve, a ne radi uskostranačkih i sopstvenih interesa? Majko draga...
Da nije bilo Budimira, davno bi ovo bilo zavrseno.