Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adnan T. covjek koji je sahranio GP Put i jos par firmi. covjek koji je pod par optuznica od Kenije pa do cijele BiH i njemu mi damo da odlucuje o sudbini nasih miliona. PA STA BABUNI OCEKUJETE? NEKI NAPREDAK?
A šta je sa onim Kirlinškim dugom, što nam rusi uplatiše?
Bar po kilometar put rodnog sela a ostatak obecati na slijedecim izborima.
autobuska stanica u Visokom se treba premjestiti da je pored ulaznice i izlaznice na autoput. radi dvije osobe da bus gubi 15 minuta je glupost.
Da hoce kilometra napravit prema USK ili TK, pa da vidim taj visak. Dosta vise zenicke zaobilaznice
Razne grupe gladnih jastrebova snimaju iz svih pravaca da zgrabe svaku marku koja se pojavi da je zgrabe. Pojedinci i udruzenja lezihljebovica laznih boraca invalida mladih muslimana istih HDZ-ovaca itd kulturologa i kakvih jos nejma, istemski su nastali, koji vise vole da stave u svoj djep nego u ikakve ceste.
idu izbori, pod hitno treba planirati i prikazati na 3D da se ovce malo dive
Da su po 1m ceste gradili za svaki put izgovorenu rečenicu u medijima ''Biće uloženo u autoceste i brze ceste'', do sada bi imali jedno 100km autoceste samo u ovoj godini.
Koliko će samo puta spomenuti izgradnju cesta u ovoj predizbornoj godini? Pa što ih niste gradili prethodne tri godine dok ste bili na vlasti?
Platite veterane s tim novcem?
-- Ostvaren rast od 3.6 %, od ovo ono a naročito od zaposlnosti Nikakav rast ne postoji a naročito ne zaposlenosti . Postoji jedino rast cijena sa samim tim i inflacija u tom iznosu. Ko pare štedi u KM dakle na jasnom je gubitku, jer je oročena kamata 1- 1,5%. PeMzioneri najbolje zanju o čemu govorim. ZAto će pred IZBORE BITI OBUSTAVLJENO PLAĆANJE grijanja, da bi ZA ZNA SE, a onda zna se POVEĆANE CIJENE GRIJANJA U NOVEMBRU ! :) Ovo je država za lopovoa.