Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao šta smo doživjeli, postalo je vijest kad se uplate invalidnine. I još povrh svega ministarstvo obezbjedilo novac hahahah. U ovoj državi trebamo se svi pogledati u ogledalo i zapitati da li smo mi normalni imamo li mozga, jesmo li kolektivno mazohisti, treba li nam država, jesmo li vrijedni da živomo?
izgleda da ovi počinju čupat BiH iz krize, pa sada dokle i kako vidjet ćemo
Nije Federalno ministarstvo finansija osiguralo taj novac nego gradjani,koji i dan danas placaju ratni ceh, i srbi i bosnjaci i hrvati, svi zajedno placamo i zbog toga i ne idemo naprijed.
Prema Globalnom penzionom indksu... BiH se nalazi među 30 najlošije rangiranih zemalja, na 138. mjestu. Naša zemlja je prošle godine bila na 134., a pretprošle na 123. mjestu. Ispod BiH su ostali Chad, Sierra Leone, Iraq, Afganistan, Libanon, Liberija, Libija, Haiti, Lesoto, Tanzanija, Komoros i Togo. Ipak smo bolji od Komoros-a i Sierra Leonea i Lesoto-a :)
Porazavajuca cinjenica 😕
a po broju stanovnika smo Bosna i Hercegovina smo na 115... sto nam govori koliko nam je jaka ekonomija !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)