Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo priprema javnosti za nova zaduženja?
Izgleda, jer što više pričaju o nezaduženosti imaju više razloga da se dalje zadužuju.
Ma kad se uporedim sa ostalim ljudima, nije mi veliko zaduženje, ali ga jedva vraćam :D
Hahahaha najbogatija naj.... najjj.... najjjjj Ne dipr
Matematika mi je losija strana, a ovo je za nepovjerovati! Stvrno.
Najmanje zaduzeni ali iz najglupljih razloga!!!
što znači da možemo još..
haha usporedbe samo takve to isto kad kazes neko ko ima platu od 400 KM zaduzio se 100KM i onaj sto ima 4000KM platu zaduzio se 200KM ovaj drugi zaduzeniji ovom prvom zaduzenje cetvrtina plate a drugom 20-ti dio plate ....e jbg
ZATo jer nije u stanju vratiti ni ovo. To je jedina zemlja koja bi se zaduživala uz smanjenje broja stanovnika ? Pitali Muju iz banke zašto neće lako dostupne i jeftine kredite sad kad više ne trebaju žiranti ? Eh, odgvori on: Pa da ih ja moram vraćati !! Ovo nije vic nego financijska politika Srpske. Štampa punom parom ZAPISE , čuj zapise, od njih organizuje refrendume, a ko će vraćat ih ne interesuje !
nismo pozeljni nikome, kreditno nesposobni, ne da niko
Dajte nam para šta ste nas stisli ko da ćemo medalju dobiti, svi se zadužuju
E ovo je istina:
normalno kad nemamo od ceg da vracamo zato se i ne zaduzujemo hahaha
jos da bookir i familija vrate onolike milijarde bili bi ko Engleska