Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni polako preplavljaju 23% teritorije Bosna postaje septicka jama svidjalo se to nekom ili ne
KOJI SASTANCI PA SAMO ZATVORITE VRATA TJ GRANICU I RIJESILI STE SVE.OVO JE SAMO JEBAVANJE NARODA U MOZAK. TREBA PROGLASITI VANREDNO STANJE DOK SE NE ZAUSTAVE UPADI ILEGALNIH MIGRANATA .DATI AMBASADAMA PAKISTANA INDIJE TUNISA MAROKA I OSTALIH ZAHTJEV DA VODE LJUDE KUCI I DA SE NEPRAVE SLIJEPI I GLUHI.AKO NISTE TO SPOSOBNI PA NETREBA NI NAROD VISE DA RADI ISTA PO ZAKONU.
Čuj, oni se suočavaju sa izazovima?!?! Pa nisu još savladali ni obimno gradivo travnickog univerziteta, a ne sta komplexnije
Ovo je sve vise krenulo prema zalasku sunca.Sve je manje mozga i pameti da ovaj svijet krene ka boljitku