Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi necemo imati milosti prema nevakcinisanim. Tvoj zivot je u milosti Bozijoj.
@FalconRector upravo tako ... Život svih nas je u Milosti Božijoj! On to ne shvata ...
Samo da se podsjetimo jedne od bisernih izjava Harisa Vranića - "NEĆE BITI SAOSJEĆANJA ZA ONE KOJI PRUŽAJU OTPOR“. Sretno u špitalu i da živ i zdrav uskoro odeš u penziju/mirovinu.
jel' ovo onaj nesuosjećajni za one koji pružaju otpor?
Znači primila se vakcina, nek ne brine imaće samo blažu kliničku sliku!
vakcine izazivaju srčana oboljenja..posebno kod mlađih i ljudi srednje životne dobi,naravno neće kod svih
'Ugradiće' mu Kacila courchinu!
je li to onaj što je prijetio nevakcinisanima
O sebi se zabavio.....
Tebi Vranici iskreno zelim brz oporavak. Ali ovde puno ne stima. Bakir se lijecio u ZG zbog oka. Forto, radi ramena ili ledja se lijecio u Albaniji. Ti ministre u privatnoj klinici. Pa za koga su i Opsta bolnoca i Kli. centar.
Lik se pelcovo i sada otkazuje srcani misic. Sad si u milosti i nemilosti farmakomafije i njihovog smeca sto se haman dijele narodu da se bodu ko narkomani.
Miokarditis od vakcine.
Sve se placa,sve se vraca....moj ministre....
On se s nama šprdao, davao izjave katastofalne, izigravao pajaca. Stiglo ga je! Sad nek samo razmisli je li bilo uredu ispred bolesnih uzeti vakcinu, meŠćini pfizer ... Samo polahko. Ko god kome zlo radio, vratilo mu se uvijek. Hvala Bogu na mirnom snu ... I čistoj savjesti. Ne želim mu smrt, nikome ne želim. Ali možda je ovo išaret, ako on to uopće shvati.
Teško onome ko se poigra sa bolesnim ljudima. On nama reče da jedemo kupusa i cvjetače, ako smo bolesni. Kaže ministar to pomaže. Onda onako mućki se vakcinisaše svi odreda ... Nisam zao čovjek, ali Bgmi nek se dobru ne nada onaj ko drugome zulum cini.
zeneka mu došla glave. rekli su da dovodi do upale srčanog misica
dajte mu kupusa I mrkve kakvi lijekovi tako je nas lijecio učinkovito je kaze veliki ministar
https://dokumentarac.hr/covid-19/video-dr-sc-sean-brooks-objasnjava-skolskom-odboru-kada-i-kako-ce-cijepljeni-umrijeti-s-prijevodom/