Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog ministra treba odmah poslati medju penzionere. Nije se pojavio 5 puta u javnosti za zadnjh 2 mjeseca. Covjek ima papire da je nesposoban za rad.
Koji su to glupani - sad kad je ekonomija čučnula odjednom se može sve otvoriti, kao što je u Njemačkoj bilo otvoreno. Ako vam je stalo do zdravlja naroda zašto otvarate vrtiće a korona nije iskorijenjena!? Ne, već fali par za budžet.
Pa reci kada vise !
Ajoooj! Svi koji imaju djecu znaju da se najlakše djeca zaraze u vrtiću. Ni u školi, ni u kući, ni na ulici, ni u tržnom centru,ni u kafiću, ni u autobusu nemaju toliko šanse da se razbole koliko u periodu kada idu u vrtić. I bez COVID-a, svaka dva mjeseca ih zakači nova bolest: streptokokna angina, gripa ili slična viroza, pljuskavice, konjunktivitis, ... . A redovna vakcinacija je stala.
Otvori Vrtice Djeca su najmanje osjetljiva na Koronu !
Jeftinije im je otvoriti vrtice i povecati mogucnost sirenja zaraze nego nacin modus da barem jedan roditelj ima placeno odsustvo i bude sa djetetom do 10 god dok traje “nesreca”
@MjesecZut kakvih roditelja ima jedva cekaju da djecu strpaju u vrtic
javni prijevoz botovi je najvazniji
Kakvi bolan vrtići, jel stvarno mislite da djecu neko šalje u škole i vrtiće
To je strucnjak zbog ljudi koji moraju da rade a nemaju gdje djecu ostavit
Bravo!
Nego ministre zdravstva da pitam kada cete poceti dijeliti sadnice maline, jagode, sljive i ostalog voca, nabavili ste valjda sjemena za sjetvu, traktore i freze, dajte da narod sije i sadi vise. Ako ima sorta srebrena malina ona mi je ono bas najdraza, dobar prinos i otporna na viruse i temperature. Hvala
Sta ste zapeli sa te vrtice, ko da je to najbitnije otvorit, ima mnogo sta da se otvori osim vrtica....
Kad ce frizerski saloni...evo me sa frizurom ko princ Valijant...dragi nas Gdine Ministar....
Do koronavirusa niko nije ni znao da postoji ovaj ministar
Probudio se ministar iz zimskog sna.
SAD SU HDZ I SNSD ANGAZIRALI KORUMPIRANO TUZILASTVO, KOJE JE OPET ANGAZIRALO ZARAZENU SIPA, SAD CE SDA KAPITULIRATI I DATI LOVU KLADIONICKOJ I MILOKRAD MAFIJAMA! SDA = KAPITULACIJA, SDP i NS VI POSRBLJENI NE MOZETE BITI ALTERNATIVA SDA.