Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si tu negdje.
Zna li tko, gdje je Zeleni zub Nejavlja se od napada na Americku ambasadu Da nije, slucajno on (Zeleni zub) Melvid Intelektualno su podjednako zaostali
Po saznanjima ICTY 38% sastava SIPA-e čine ratni zločinci (srbi, dakako) sa dosijeima iz Prijedora, Višegrada, Bijeljine, Srebrenice... Čovjek koji je prvi u javnost pustio priču o \'teroristima\' u Pogorelici, Maoči, Bočinji itd. uhapšen je prošle godine u Hrvatskoj zbog \'osnovanje sumnje na bavljenje teroritičkim aktivnostima\' Koga ba vi četokomunisti više folirate?
@tambura bolesnik.
tamburas mojjjjjjjjjjjjjjj
SVE VEHABIJSKE-CETTNICKE POKRETE u BIH-i i na BALKANU FINANSIRA I IMPLEMENTIRA GENOCIDNA, AGRESORSKA TERORISTICKA SERBIJA...!!! VEHABIJE SU IMPLEMENTIRANI U SRCU ETNICKI CISTOJ CETTNITETU-ENTITETETU SERBA GENOCIDASA...!!!
zar nije Maoča u distriktu Brcko a ne u Tuzlanskom k.?