Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci jos dvaestak ljudi s njim
Dodikov Bosnjak Zlatan Klokic kao i Srebrenka Golic, Lejla Resic i Denis Sulic. Treba ih sve cetvero pitati da li oni prihvataju cinjenicu da se u Srebrenici dogodio genocid nad njihovim narodom ako se izjasnjavaju kao Bosnjaci. Srebrenka nije bosnjacko ime i rijec je o podmetnutom kukavicijem jajetu. Dok Dodik bude podmetao takve Bosnjacima neka se ne nada nicemu u FBiH.
U Sarajevu nula zaraženih zato što su napravili nula testova
Izdrzi Srbine!!!
Eto prilike da se ogradimo od njih. Odma da se naprave granice sa manjim entitetom
Nadam se da je redovan bio na sjednicama vlade.
E, ti, možeš krepati
@Ex81 Sto se mene tice, dodo bi mogao prvi da otegne papke pa onda svi ostali za njim. Svakako nam treba novi pocetak za bolje sutra
kako medju 30 zarazenih ima vec i politicara?mada su brojke svadgje lazne.
jel ima ko da boluje od ove izmišljene korone da se ne "osjeća dobro" ili se svi osjećaju dobro kada se zaraze?Pa hajmo se svi zaraziti evo ja se loše osjećam a nisam zaražen a želio bih da se i ja dobro osjećam.
nisi ti zarazen, vec si glup, jarane
@kineski klub kupim ti kartu za wuhan i italiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je nadosao na to da se testira kad nije imao nikakve simptome.Mislim neka je ali mi obicni smrtnici tek kad skroz zaglibimo mozemo na testiranje.
bas sam isto pitanje htjela postaviti. Zasto je testiran ako nema simptome? ljude koji su stvarno bolesni, a nisu bili u zarazenim regijama, niko ni ne pregleda jer kazu da nema potrebe. a da ne pricam tek o onima koji nemaju nikakve simptome
Mozda je bio u bliskom kontaktu s nekim od zarazenih.
Blago zemlji koja vlaha neima.
Istražiti uzicaj 60 GHz, koju 5G mreža koristi, na apsorpciju kisika (umanjuje apsorpciju do 98%): https://youtu.be/1oLllJ5sSZw Zatim pogledati rasprostranjenost 5G mreže u Italiji (posebno Milan, koji je najpogođeniji): https://www.nperf.com/en/map/IT/-/169042.Vodafone-Mobile/signal/?ll=41.549433941803954&lg=12.570000000000016&zoom=5 Ista stvar i za druge države i mjesta koja su najpogođenija. Pametnom dosta.
Jos da je i Dodik i da budem rahat
Nek je živ i zdrav,ali baš se uključiio u evropske integracije.
Kako je on mogao biti testiran bez da je imao simptome, a ja nisam? Sada imamo i selekciju sto se toga tice, divno!
smiješan virus, kera mi
a đe bio , đe putovo ? okle mu ?