Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UniCredit boss za Rep. Srpsku, sve institucije prebacio na njih.
I HAlid Kenjac član GO SDA svjedočio protiv Abu Džafera, osumn jičenog za ratne zločine !
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=25173
nije sigurno pjevao kao sef.....
A ja sve dosad mislio da je PAvlović pošten Vlah :(
Ma pitanje je vjerovatno bilo u kontekstu "da li vi i ostali ministri uobicavate da pecate vlade stavljate na privatne ugovore o kreditu" e sad je pitanje sta je ovaj pdgovorio. Ma smijesno je ovo sve sve jasno ko dan a sve nesto izokola. Na nekome se kola moraju slomiti
Izjava: Dodik mi je rekao da vam kazem: "Nemoze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze ovi sto nas nevole... eeeeeeeeeeeeeeeeee" Ovo u Tuzilastvu BiH. Odgovor: "reci ti Dodiku, niko nikada nije od sudbine pobjegao , pa neces ni ti" "Hapsit cemo vas svugdje, tesko se vama vase sudbine, ne mozete vi pobjec od Tuzilastva i od pravdeee...eeeeeeeeee"
Sigurno istinu govorio...???