Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to je neko novo pravilo. Blokiraš aerodrom i najaviš štrajk glađu država više neće reagovati, može svaka šuša mjesec dana blokirati ako hoće. Legneš na cestu kod vječne vatre i niko te ne smije pomaknuti ako nisi doručkovao.
@montypython3000 Patrola policije zove ministra: "Šefe evo četvorica pljačkaju banku uzeli 10 talaca hoćemol' u akciju? Ček, ček, kako izgledaju jesu li mršavi? -Pa malo su mi neuhranjeni možda su i slabo spavali noćas. -E ništa onda vraćaj se, nećemo brutalnom silom na nejač nek se ti taoci brate malo i sami snađu."
@montypython3000 a ko si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A nisu bili iznemogli kad su nosili po dva kanistera goriva kojeg su krali iz svoje firme!? Rasjerajte to, nema ni jednog gradjanjina zenica koji bi stao iza tih lopova!
Hvala Bogu pa jedan minstar koji ima kivija da ovom zlotvoru kaze:”NE!!!!!” Bravo ministre
Jesu li ovo oni radnici što su tužili Zenicatrans te inkasirali po 60 000 km ? Grad Zenica im kupio 6 autobusa i više puta dao nepovratna sredstva i to samo zbog toga što je gradonačelnik Fuad Kasumonić bio uporan da im se pomogne . Zeleni paraziti čitav grad drže kao taoce tako da im ovaj put ni Fudo ne može pomoći.
Tako je ministre, Kasumović bi silom na radnike, toliko o tvojoj brizi za narod zenice ... Lažove, foteljašu, uhljupe ... MRŠŠ
Polomite ih..Zenica je kalifat
Samo pendrek! Grasovce isto posutaj i Ispendreci.
Meni ovo izglada kao sinhronizovani napad SDA na Kasumovića koristeći ove neradnike od sto kila iz Zenicatransa i populizam u medijima. A sad se uključila i SDA policija merhametli duše. 10 članaka je bilo na Klixu i nikad nije ni rečeno šta u stvari ovi likovi traže. Ne znam znaju li i oni sami?
To su vam ministri u ZE DO kantonu! Stranački kerovi, ko ih jebe Fudo, nek crknu u stanici!
Ovaj kao da poziva na haos. Odsad ko god nije zadovoljan platom može zaustaviti voz ili termolelektranu. Djete kad dobije jedinicu u školi može tražiti da učitelj dobije otkaz ili slijedi štrajk glađu i blokada autoputa. Ovo postaje sprdnja od države.
"Policija radi u interesu zaštite gradjana" ????? Ako je tako zasto je blokirana stanica? Koji uhljup! Gradjanima ne treba stanica? Boze nas sacuvaj bosanske polikite!
Bravo Ministre 👏
ako su šoferi blokirali autobusni kolodvor i ometaju jednu od normalnih funkcija u društvu , prijevoz, kako ministar čoban može reći da tu policija nemože djelovati?! pa zar upravo nije osnovni zadatak policije osigurati normalno funkcionisanje bitnih društvenih funkcija a a ne osiguravati kladionice, kafiće itd
ministar ASDA, policija se ne šalje, Fudin ugled tone još vise, sve su ovo pripreme za izbore u novembru. Nikog nije briga za zenicatrans. Malo viša matematika gospodina Bakira
Jadni ministar .Pokrali Zenicatrans , a niko se njega hudnjaka nije sjetio :)