Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako njihov vozac Bimbo prica sa sinom na plazi:Jeli ovo ona od jućer...? Nee tata. Eee s kakvim mi međedom u kući život prođe kukala mi majka... Šta ćeš, sudbina moj tata."
Što ne daju koju paru za socijalu već samo daju budalama oružje da budale.A sve fine riječi,odbrana,mirovne akcije.Bolja sadaka nego puška.
Kad je njihov vozac Sucro smmuvao svoju seficu Halie sto je pevala operske arije u holu ambasade.pa zajedno pisali rijeci za pjesme kao dipl, pipl a vezbali uz muziku voulez vous ahha od Abbe dok ga nije razbila stokilasica. Onda je potkacio iz finansija nasu bosanku elmu iz Bara..
Kad samo mi Hdzoviici mesari i piljari šljegli u sarajvo iz Gorazda evo me sad vozac u americkoj embasadi i ozenio tuzlanku fino se snašo sad saljem hanumu u Tursku gdje idu sve starlete da joj pokrpaju tandaru dole, razđohali je njene kolege ko šlapu, skupili svi moji vozaci po petobu a Jonatan Mur dao i stoju. skidace joj sa prdare komad da začepe dole. Kažu meni njena raja Zlaja pusti trosak ona je do jaja..
Kad samo mi Hdzoviici mesari i piljari šljegli u sarajvo iz Gorazda evo me sad vozac u americkoj embasadi i ozenio tuzlanku fino se snašo sad saljem hanumu u Tursku gdje idu sve starlete da joj pokrpaju tandaru dole, razđohana ko šlapa, skupili moji vozaci svi po petobu a Jonatan Mur dao i stoju. skidace joj sa prdare komad da začepe dole. Kažu meni njena raja Zlaja pusti trosak ona je do jaja..
A DODIK I NJEGOV ESTRADNI KOLEGA IZ SRBIJE (DAČIĆ) NASTUPAJU POD ŠATOROM U LAKTAŠIMA!!!! SA MIKROFONOM A USTIMA!!!
Napuste Afganistan, prebace se u BIH. IZ povjerljivih izvora i Bosnu i Hercegovinu ce prepustati muslimanima .
Ako nećete Amerikanci da ovo završite onda nam dajte zelene kartone bolje vaše nego sda stranke
Dodik u šatoru sa zmajem od Šipova!😎
To mu je najveci domet. I klecanje pred gazdom Vucicem
Jedan je Zmaj, takvih ko Dodara ima na pasja preskakala😂😂😂🐉
Srbi su vristali
A tek mater tvoja kako je vristala.
O turci mrki krivoslavi