Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam sebi krizni stan, nema skole, nema posla, odoh na Vlasic!
samo nemoj u šumu, tamo medo živi
Ne treba pustati djecu u skolu, nek krizni stab krizira do kad hoce.
Tačno tako !
Odmah sve obustavit do daljneg
Ma ništa ne prekidaj te. Mi smo experti za sve......pusti ove budale. Dok naš neki stranački krkan ne "ocijeni" kad treba prekinuti javne skupove.
Preventivno je da se ne dogodi zlo.A vi ćekate da se dogodi e onda nije više prevencija onda i ti i tvoja stranka mrš.
povoljno lecim korona virus. pre lecenja zarazena osoba treba da uplati 50 kermi (za diasporce 50 ojro) na moj ziro racun iz regijona samoizolacie zarazene osobe.
KORONA VIRUS!
Hiljadu zasto, hiljadu zato...sve mi ovo nekako smrdi na lazi i nemojte sirit paniku pa nek svi pomremo, šš nek ne čuje komšija, nek misli da je kod njega gore...
Kad su dosli iz Lombardije ove osobe da li su otisle u trgovinu? Da li su te iste osobe bile na autobuskoj stanici ili autu? Ili vozu? Da li su te iste osobe odmah po dolasku se rzabolile a da do tad nisu apsolutno ni sa kim stupaleu kontakt? Kako to da u Sa nije bio niti jedan slucaj u koji se bar sumnjao da je zarazen od koronavirusa?
Sta cekate zatvoriti vrtice skole pizda.vammsterina hocete da i ovo sto nas ostalo pomremo
Odmah prekinuti nastavu. Ako umre i jedno dijete bit će kasno !
Sad djeca mole Boga da se prosiri korona :D
Bolje nas ne cekaj na poslu ako krene po zlu ministre nas!
A vrtici ????? Vrtice ste namjerno izostavili jer se nekome nakur...ilo da djecu ne ostavlja kuci nego da ostavlja prostor za zarazu ?!?! MA MARS VISE !!!!
@DrevniSamuraj imam osjecaj da radis u vrticu pa si zeljan odmora hahah
Ma nemojjjj teeee,neka dok nas bude jedno 3000 hiljade pa onda
Bože dragi debila....Evropa cijela prekida školu kod nas i dalje pametni.Ko je god pametan sutra u Zenicu neće poslati djete u školu.Ova idiotkinja što se vratila iz Italije je raširila virus.