Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
online nastave ne da nije dobra nego je propast. pitajte jadne roditelje osnovaca. oni kojima se ona svidja su ionako sve radili copy past. kao i korona mjere. taman.
Svaka čast za ovu odluku i za sve srednje i osnovne škole, i fakultete treba ostaviti online nastavu i ispite do samog kraja školske godine odnosno semestra ljudi bolje je, jer djeca i studenti su sigurno pa među najvecim prenosnicima ne treba se zalijetati
Haj ne pravi se pametan zivota ti. Pitao bih te da ti student.
si*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ovo je sve suplja prica svakako, maturski radovi a i cjelokupno obrazovanje kod nas. Pa maturski rad predstavlja to da ucenik prekopira sa interneta neke podatke i to nauci napamet, kakav je to rad? Smijesno zaista. Osim par visokoškolskih ustanova fakulteta, u BiH vlada katastrofa u obrazovanju.
Kad je zadnji put neko dijete obnovilo godinu? Ja ne znam nikog, toliko o tome koliko su skole u BiH teške. I onda bez znanja dođu na fakultet i onda prpa, sta sad