Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL OVO ONAJ ČOBAN SA GAY MAJICAMA PO METROPOLISU? HALO PAPAK RESTARTUJ SE,POČNI SE CIVILIZIRANO PONAŠATI A NE GLUMITI KABADAHIJU!
Ovo je jos jedan pokazatelj koliko je sudska vlast podlozna politickim uticaju. Da bi drzava bila jaka i stabilna neophodno je da ima neovisno pravosudje koje ce posteno i na osnovu dokaza donositi odluke bazirane na cinjenicama i dokazima. Ovo mu je dobra opomena ako bude imao pameti da ubuduce napokon se pocne baviti profesionalno svojim poslom umjesto pausalnih optuzivanja kako mu za koga zatreba.
Mektiću,odvratan si!
Dobro si ti Mekticu prosao, sad je moderno da zene tuze poznate ličnosti za seksualno uznemiravanje, po Amirici se neke sjete nakon 10 ili 20 godina kako im je neko na njihov cestiti obraz udario.
Ministar koji je završio višu školu i članica VSTV koja je diplomirala u 36. godini. Možda je ministar kamenorezac u pravu jer valjalo je od nečega živjeti do 38. godine kada je položila pravosudni ispit. Mada po njenoj frizuri nije neka frizerka!
@D1N0.K Ministar je diplomirao u bivsoj Jugoslaviji, u ZG. Taj fakultet je vrijedniji od 10 danasnjih (slobodno ukljuci i drzavne-danasnje)
stani Dragane ispred BBI sa kutijom i ako ne skupis za sat taj iznos Bog me ubio. Kriv si sto si lopove i frizerke prozivo jer unistise drzavu gore od agresora
znam da imas te pare al samo da dokazes da je narod uz tebe
Nije dobro sad ce Mekta puno manje pricati
Nije lako sa zenskom izaci na kraj i dosta puta covjek rekne i ono sto nije ni mislio, ali zato one imaju memoriju od milion Gigabajta i ne zaboravljaju nista, samo dodaju nove Gigabajte.
Ovaj Mektic kao da je iz cirkusa dosao,tako se i ponasa.
A U, SKUP OVAJ FRIZER
Slobodni strijelac u Bosni strada ko mlada rasada
Mektic je previse pošten čovijek. Bolje mu je da malo ušuti
JEL OVO ONAJ STO PODRZAVA MLADICA I KARADZICA???