Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Princip rada - krivi bivše za sve što ne ide, a usput se politički profitira
Naselje Zabrđe poslednjih nekoliko mjeseci bukvalno je svakodnevno bez vode.Neznam šta je razlog da po cijele dane nema ni kapi vode u cijevima.Niko ne razmišlja o ljudima djeci nemoćnim...Jadno ovo sve izgleda pa i vodovod.
Vama je uvijek kriv onaj "bivši", a kad vi budete "bivši" i vas će debelo okrivljavati, jer se radi o gomili lopova, sjaši Kurta da uzjaši Murta!
Rijetko pogan i odvratan lik od ovog Srdjana
Sto vise sastanaka nove vlade sa obicnim građanima naselja,mjesnih zajednica i opcina u kantonu Sarajevo i uzimanje u obzir njihovih problema,tipa kanalizacione mreze,vodovoda i stvari koje muce zitelje pojedinih naselja i usput rjesavanje problema i obicni narod ce vam se zahvaliti na svakim izborima.SDA je kostalo stotine hiljada glasiva bas iz razloga udaljavanja od naroda
Svaka cast vladi KS. Pogotovo ministru Mandicu. Samo tako nastavite
ko god je pametan zna da nesto sto se urusavalo 25 godna od rata pa na ovamo ne moze preko noci da se popravi. ali ovi salj ljudi su na dobrom putu za razliku od SDA pogani koja gleda samo kako ukrast , zapslit debila na teret naroda....