Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi živimo Alana Forda uživo
Imaju po ulicama nekakvi kontejneri vazda puni smeca! Treba to ukloniti s ulica..da ne smrdi!!!
A i ona pametnica, nasla pametovati i pisati po tviteru sta treba uraditi...puna sebe sto je rijesila problem, zamisli niko se citavo stoljece prije nje nije toga sjetio...
Bošnjo ide najednostavnijim načinom, tako da ne treba upotebljavati mozak.
Da je necije djete proslo lriz rupu bilo bi stotine jezika...ako je pogrijesio ok barem je pokusao nesto ali je bošnji draži levat koji greskom stavi milion dva u dzep.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sistem zastite od poplava je naravno vrhunski i zadnji je krik tehnologije, bas su sad iz Louisiana dolazili da vide mogu li isto primjeniti kod sebe. Ono kad ne znas biti opozicija pa lupas po svemu zivome, samo kazem.
kakva poplava kod 2 ribara?!!! bolje bi vam bilo da ne pričate gluposti, da poravnate sve parkove i napravite hotele. to je jedino što vi znate, zatrpavati grad silom nepotrebnih zgrada.
ja ministra i go-vana
Nema sumnje da je g. Mandić u želji da što prije reaguje na primjedbu građanke, bio "prebrz" pa možda je pogrešan otvor začepljen. Međutim na to nastojanje osuti salve kritika je toliko primitivno da je ovo samo pokazatelj o "mahalskim" karakterima ljudi koji se nalaze u vlasti. Pogotovo od čovjeka, koji je "izvalio" da je pobijeđen antifašizam i da se nagrada dodjeljuje hrvatskom predsjedniku Stjepanu Kljujiću. SB
Sramota koji populizam jednog ministra
Kakav idiot
E GLUPANA U PM
Ovo me podsjeća na ono od Balaševića "Jednom zgodom Geda pravio mostić pa pričkino palac daskom siso prst da smanji otok i razmišljo je da bolje potok zatrpamo časkom"
HAHAHAHAHA
Kako je smijesno to prepucavanje nove kantonalne vlade i SDA 😁
nek promijeni prezime iz Mandic u Majnkraft
Kako god, a zdrava pamet nam to govori, rupa na ovakvom mjestu opasnost je za one najmladje gradjane Sarajeva. Oni koji ne razlikuju fasizam od antifasizma ponovo bi sa se prave pametni.
No brain - no pain.
Sta cekate!Lijepo otvorite rupu i kazete da je historijska!Tko je taj ministar?Lici na bricu/Nemam nista protiv brijaca/! Kada ode na odmor, otvorite rupu na njegovom zidu, pa milo za drago.
On konto to otpalo slucajno hahahahaha