Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta velike politike i ugroženosti naroda! Ovo je odavno trebalo Sarajevu - da počistimo svoj grad i da se ponosno možemo pogledati u ogledalo. Samo naprijed!
Ja mislim da bi prvo trebali ocistiti seljake koji su usli u svaki metar ovog grada i prljaviji su od tog smeca
Posao čistača generalno neće prihvatiti ni 10% stanovnika, jer se smatra sramotom, radije će sa 3 marke piti kafu i pušiti one cigare iz kesice, nije ovo Japan, ovdje su svi direktori i gospoda.
Bio 2009 u Makedoniji, manji gradić, stali na trg zapalili cigarete, ispušili kaže mi prijatelj nemoj bacat opušak na ulicu, kazna 50 EUR, patrola policije se muva okolo gledaju. Pogledam bolje, stvarno nigdje opuška na cesti. Poenta: koji će nam klinac zakoni o javnom redu, ekologiji, otpadu kad ih niko ne provodi. Počnite kažnjavati kretene, druge nema.
PO DŽEPU GRAĐANINA, PA ĆE GRAD BITI ČIST.
Bravo !!! Nemam riječi. To se traži. Samo tako...
Pa zar direktor JKP Rad-a nije vec dugi niz godina najuspjesniji menadzer u KS, a grad mu prljav i sada trazite moju podrsku.ma hajde molim vas!
Mandic sigurno nece cistiti pa necu ni ja. Zao mi je zivjeti u smecu ali neka, jel trebaju na kraju sve zasluge pripasti "organizatorima" koji spasavaju obraz komunalnog koji kao da ne postoji!
Valjda ce se pokositi npr trava na Kosevskom brdu prije juna. Inace, kad bude 1 m visoka trava onda dodju da pokose. Vele, plan je za Kosevsko dvaput GODISNJE, a opstina CENTAR. Kako li je onda u drugim, jadna ti majka.
Cekaj malo, ja cistim Grad a sluzbe koje su placene za to a pod ingerencijom ovog ministra ne ciste. Pa ko je ovdje lud. Ministre,skloni se i pusti nekoga ko zna svoj posao.
Mozel se prijavit iz drugih kantona ?
Opet će papci "upoganit". To sa nebodera baca smeće
Ministre,zasto ste stali sa smjenama u komunalnim preduzecima. Sto prije se rjesite postojecih foteljasa. Podrska Vladi KS.
saavate3....cistim...al tebe nema
ne osjecam je
jesam....samo ti ne primjecujes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)