Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko voli migrante neka ih vodi kuci.Vidite sta nam rade u Bihacu.Pobise nam sve patke.
Zovite alkoholicare/ bajkere ..... ! Tad nije problem
jeli te strah papak
@lajsna nije nas strah, naucili smo dobro ksko se sa takvima postupa
Vi ih svakako proterujete sa svog teritorija ,pa sta vas onda briga!!
Kad je neko sranje Sarajevo krivo a kad se priča gdje najviše para ide onda svi kivni na Sa
A ko je generiše, šalje, propušta, prevodi i provodi migrante do zapadnih vrata BiH.
Srbijanska posla! Lazu sve dok laz postane istina. Sve izbjeglice vucic poslao dodiku, a lukac po nalogu vozi te osobe u SA, BI, TZ, tako stvaraju laznu sliku. U BiH ne borave ni 3000 osoba. Problem za vucica/dodika, u srbiji nema vise migranata, samo jos 3500. nemogu da prave krizu..
@Bosanski Brod 100% tupsone samo u Kladusi ih ima preko 3000
pa ne daj im u PC,boli te tuki za Federaciju,inače kad ce ovaj pred sud za onog momka????
https://youtu.be/UlIjqI4WVkA
U pravu je lik da ignorišu. Vlasti u Sarajevu ih trebaju pokupiti iz Bihaća pa ih u 2 poslije ponoći istresti u Bijeljini recimo, i onda gas nazad.
Gad,ubica i govnoo, Pravda za davida
u odnosu na četnika i najgori migrant je majka tereza. tragedija je za jedan narod da im spodoba poput ovoga lukača nije u zatvoru. još veća tragedija kad jedan narod ne vidi ništa loše u toj spodobi.
Lukač u u tandemu smo najjači na Balkanu, ne može nam niko ništa, "JSO" Vrbas Kula
Zvizdic i Bakir su bili malo brzi jer je vec Zvizdic stigao kod Merkel po Eure, a ne samo da ce pokupit cifru nego ce obavijestit Merkel da Mile i Lukac nasilno protjerivaju migrante u federaciju.
Lukac bi jednom danu razrijesio slucaj ubistva Davida Dragicevica, jer je to mala sredina i skoro da svako svakog poznaje ali se je sad nasao u pat pozicijiupravo jer zna ko kako i zasto je likvidiran David, sto navodi na njegov bliski krug ubica.