Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Djokica ce da ga duva kako bi Baja dobio izbore naredne godine...
Ovo nije nikakva demokratska drzava niti je i jedna, do sadasnja vladajuca partija demokratska iako se kriju iza laznih prefiksa, a lukavo vladaju sireci mrznju medzunacionalnu, a zaostali i zlobni narod ne vidi dalje od nosa nego misle da treba samo da se iskolju.
Dvoentitetsko, troentitetsko, koje se nekima prividza, ali i da jest, u osnovi i pozadini svih snova i prica o ljepoti demokratije i vjera, u pozadini je pljacka svega i svih resursa ove zemlje u srazmjeri snaga i mogucnosti svih relevantnih institucionalnih pojedinaca i sistema njihovih sluzbi i udruzenja.
Licemjerno! Istraga, otvori se proces, zatvore proces uz niko kriv i zauvijek zatvore taj predmet. To je proces kako političko-tajkunska mafija koristi državne alate za svoje interese.
Danas kad jeBajram molim klix da ne pali ne skolovane ljude.Godina je duga i ima 365 dana.Molim klix da ispostuje sva tri naroda u BIH makar jedan dan u godini.Ima vrrmena a sutra mogu svi nazad na posao yebavanja majke balijsko-cetnicko-ustaske jedni drugima.Ja sam pravoslavac ali molim redakciju da makar danas ne pali narod.
Neki su jutros poranili, okupali se i namirisali, lijepo obukli i uz dolme, sarme , baklave i td. zele da proslave svoj praznik. Bar ih danas postedite ovakvih otrcanih vijesti.
Rudnik Ljubija dolazi kod Baje za naplatu
ako hoćeš da nadješ poštenog čojka u politici moraš se dobro pomučiti
Zamjerio se Miletu. Ode glova