Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arnautovic je kriminalac iz kriminalne organizacije Narodna stranka radom za boljitak. Dobra stvar je to što više nećemo gledati kriminalce poput Cardzica, koji vise nece moci postavljati mafijase u javna preduzeca.
Na osnovu čega vi lessismore tvrdite da je ovaj čovjek kriminalac? Koji su vam argumenti? Za čovjeka koji je preuzeo dužnost v.d. direktora stanice sa dugom od 600000 KM i koji je uradio kompletnu reviziju zatečenog stanja kojom su utvrđeni manjkovi od po 19000 KM i pokušava da spasi šta se spasit da..znam nekome to ne odgovara pa bi da ga makne što prije (vjerovatno ste i vi jedna od njih)..vidite ima ljudi koji su upoznati sa datom situacijom..i ne pišu bez argumenata..i razmislite prije nego što nastavite pisati šta ćete da pišete.
elnaf iliti Suad Arnautović "brani" neobranjivo. Ništa S.A. nije uradio dobro za Veterinarsku stanicu,niti obznanio kriminalne radnje uposlčenika. Dovoljno je reći da ga je postavio Damir Čardžić i da zajedno djeluju za stranku "Kradom za boljitak"...A šta je sa falsifikovanim potpisima u labaratoriji...meščiniu da se S.A.smiješi zatvor zato se tako i grčevito opire odlasku sa fotelje...jer isplivaće njegove malverzacije i novčani tokovi netransparentno trošeni.uz sve to jedan od svojih prvih zadataka iz svog ugovora nije ispunjavao...kasnio je sa platama više od drugih direktora. Nek ovaj crno ofarbani direktorčić odstupi sa funkcije i nek ih više ne farba
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ministar Hrenovica zatražio da policija i Tužilaštvo uđu u Veterinarsku stanicu KS. Emire, bolje je bilo da uđu u Telecom, Energoinvest, pretresu privatizaciju, kao i donacije koje nisu vidjele Bosnu! SDA odmah počinje sa zatiranjem smradova iz prošlosti. Neće moći! Traži se Sanader ili Sanaderi! Ovaj narod mora da zna u šta su im potrošene zlatne kašike!