Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zijevaaaaaa mi se.............
Narod bolje živi samo to još ne zna.
Riki12345 Sa Drine ti bi crko kada nebi bio biber po pilavu
Konaković u svom izlaganju slaga i ne trepnu okom.Laž je da broj zaposlenih nije povećan u odnosu na prethodnu godinu. Istina je da ne smijete u javnim firmama izaći u WC, jer će vam odmah na stolicu sjesti neki novozaposleni administrativac. Istina je da bi dobit KJP Rada bila znatno veća da tamošnji direktor ne vozi 4 službena automobila i sve je u toj firmi podredio ličnim interesima.
Istina je da u tim firmama vladaju porodični klanovi. Istina je da plate radnicima nisu povećane zadnjih 10 godina i da se kolektivni ugovor nije sprovodio u potpunosti. Istina je da imate diskriminisane radnike koji u slučaju smrti roditelja ne mogu dobiti nikakvu pomoć ako ne žive u istom domaćinstvu, a imate one privilegovane kojima je to omogućeno.
@rale56 Istina je da se u nekim firmama , a naročito u komunalnom Rad sustavno krše radnička i ljudska prava. Trebat će puno vremena da ova istina ispliva na površinu, ali će tada biti kasno, kao i u GRAS-u I VIK-u
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
blago nama ..........sa vama.................ajoooooooooooooj
Ja sta radi a pogotovo VIK.Jedino ti vjerujem za pokopno drustvo jer narod bukvalno crkaje od muke
svi smo zadovoljni stanjem u fekalistanu....:)