Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne napišete da je HDZov ministar
To je ta hemija o kojoj Čović govori
Za koga ovaj Grubesa radi, za Bosnu i Hercegovinu ili za Hrvatsku, to je pravo pitanje.
Hdz ov ministar provodi SANU steategiju RELATIVIZACIJE zlocina.. nije niko budala da pristaje na to ...
Čim ti govoriš da šestorka nije kriva i da su heroji niko te neće ozbiljno shvatati.
Religija i pravna država neidu zajedno. Sva tri naroda se pokazuju kao neki vjernici ali ignorišu činjenice da religija nudi samo jednostavna rješenja. U islamskom svjetu se vode ratovi oko vjere, ali to je samo znak da siromašni moraju opet izmisliti neku novu vjeru. Ni islam više nije vjera siromašnih, oni koji imaju pokazuju, a oni koji nemaju neznaju. Svaka vjera je nastajala kod siromašnih... Njima se nude samo jednostavna rješenja.
za njega si to heroji!
vidjele nacionalisticke stranke da im je od naroda stigao katil ferman i da su dojadili i bogu i narodu pa sad izmisljaju neke nove sukobe da bi jos malo ostali na vlasti da opljackaju jos i zrak jer su vodu unistili,ljudi zar ne vidite vas rezultat je unistenje ove drzave zato idite vise i pustite ovaj narod da zivi napljackali ste se za 3 zivota
I kako mi neko može reći da je jesti krmetinu ok, pazi ovog krmoždera. Fakat liči na njusvi
Halo UZP ovac.Ne diraj mi BiH,i njene građane,mogao sam ti se malo NAHEBATI mamare.Krajnji je rok obračuna sa neprijateljima BiH.Javljam se dobrovoljno.Pa dosta je više.
Samo u BOSNI ministar moze biti gradjanin hrvztske rodjen u SPLITU.
@Despot75 A zaboravljaš Ganića iz Srbije i Šaćirbaya iz SADa
pa ti imaš obraza pričat o pravnoj državi. imal još koji zločinac rvat u zatvoru da ga izručiš rvackoj.
Koji je ovo parazit prikljucen na drzavne jasle.
SDA, HDZ, SNSD, isu sta govna, sve sami kriminalci, sve sami nevjernici, sve sami lažovi i prevaranti, neljudi, primitivci...
Josipa se ovaj lik zove?? Ma idi u...
SDA je rak rana Bosne i Hercegovine i to treba iskorjeniti!
Top Premium Ikl. papak iz Prozor Rame