Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kaze profesor latinskog jezika
samo ako proturi nos u bih nakon puštanja na slobodu, ponovo ga uhapsiti i u zatvor da upotpuni kaznu koju je dobio u bih
Ustasa al onaj seoski !
ovaj kreten poredi ratnog zločinca sa ko je opljačkao banku, pa kao može mu se smanjit kazna.valjda je reko pred sudom "izvinte , neču više nikad " i pustili ga
Šta je ovede čudno, nije mi jasno? Kad (čo)kolinda otvara Karitas sa kordić dariom presuđenim ratnim zločincem, UZP-ovcem, ne teba se više ničemu čuditi. Hrvatska politika je UZP!
Sad bi on nama objasnio kako je isto 21 i 12,5 godina zatvora?
Top papak iz Prozor Rame
Eto, neka ti poznaješ materiju!!!
Da to je ta ravnopravnost naroda i zlocinaca. U Bosni dobijes 21 godinu a u Hrvatskoj 12 ipo i postanes jos heroj ....Bravo fasisti iz HDZ. COVICU, KOLINDA I PLENKOVICU JEL VAS STID sto nemate nimalo morala pred zrtvama rata.
Sve ce ovo doci na naplatu,nisu ni sami svjesni da ovakvim potezima sami sebi kopaju rupu.
nijednog svog zlocinca muslimani nisu sproveli od atifa do dudakovica, po dzamijama velicaju mudjahedine, i salju ljude u borbu za isil. bih sa obzirom na broj muslimana ima najveci broj boraca u siriji.