Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da nam čobani vode državu !
Nije cobani nego papak i alkoholicar. Cobani su vrijedni ljudi.
Odmah se izvini čobanima!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i onda se pitamo privreda u *urcu
ma nemojte biti previse ostri u kritikama, malo se proveselio, nije psovao niti izazivao ili vrijedjao. kaze da voli sve pa sta je tu ruzno.?
pokusavaju podilaziti srpskom obicnom puku koji nesporno voli popiti koju casicu i zapjevati . ali snsd nepovratno gubi ove izbore i svim silama moramo ostati trezvene glave da mu ne uspije pokusaj izazivanja nemira poslije izbora ( noc ce biti kriticna ) .
Šta je ovdje čudno? Ne kontam! Jel ovo nekome iznenađujuće? Zar na ovo nismo navikli?
Fuuuuj!!
Nagradno pitanje: "Da li danas ima vise COBANA koji nisu ni vidjeli ovce ili vise SELJAKA koji nisu ni vidjeli selo ?!?"
E EVO RAZLOGA ZASTO RS MORA NESTATI PA OVO NEMA NIGDJE I ON TREBA DA UPRAVLJA NOVCOM
Ova diskusija obiluje huškačkim govorom. Govor mržnje je zloupotreba slobode govora i podliježe krivičnoj odgovornosti. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba
saznao finansijsko stanje pa odljepio
Intonacija dobra, pjesma odlicna, stajling manje-više u svakome slučaju DA!
SAMO VESELOOOOO
Drzava "mrtva" ministar "pijan". Kada sastavis ovo dvoje dobijes rezultat pod satorom na stolu. krajnji papanluk.
cobani vode ovcice
ma najjači je onaj bivši gradonačelnik toronta, rob ford..
koji su to sabani
Hljeba i igara. Isproban recept.
Ovo je jedan od predizbornih skupova snsd_a,jedan ustaljeni kliše,šatori,alkohol itd,poslije ovoga je glavni zapjevao"rastajemo se mi"