Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta radi ovaj Fadil sa ovim svojim idiotima??? Pa on nas bas hoce u propast da odvede.
@highlander Kako mislis hoce da odvede?
E hebali ste jeza u leđa ako vam je zakon savjetovao kvazi ekonomista i SDA strucnjak Zlatko Hurtic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taman da ga je napravila i Fadilova čistačica, Fadil je premijer i on je odgovoran! Premijer je taj koji mora znati i odobriti šta se pušta u javnost. Ako to nije u stanju posložiti, onda takva osoba ne može biti premijer. Tako stoje stvari u državama kojima rukovode odgovorni i sposobni
@DRYnskiRS Mene bi bilo stid pričati o ekonomiji države kojoj je BIH (ovakva kakva jeste) u svakom smislu: zapad.
@kolorit Diplomatic - Dilfasa Masinovodju Novalica se mora smijeniti i tacka! Tu vise nema nikakve rasprave!!!
Novalic debil i svi koji s njim rade nisu nista bolji.Jednoj dvorskoj ludi dali da odlucuje o najvaznijim pitanjima.Pih
NajNESPOSOBNIJI premijer ikada - a onaj iz trezora ga hvali i dize u nebesa. Kreteni svi redom
Svako ima pravo da nesto predlozi clanovima Vlade, ali to ne znaci da ce to biti i usvojeno u Predstavnickom domu i Domu tzv. naroda u parlamentu Federacije BiH. Slazem se sa mnogima da je ovaj prijedlog izmjena zakona o radu nije dobar, ali samo zato sto Drzava na sebe ne preuzima nikakve materijalne obaveze, vec sve svaljuje na poslodavce.
Hurtiću je.ati familiju
BRAVO MINISTRE DRLJAČA
BRAVO MISTRE DRLJACA
Hurtić je veliki neprijatelj radnika i radničkih prava.
Zlatko Hurtić je monstrum. Više će on ljudi pobiti nego korona.
Zlatko Hurtić i Hasan Ganibegović predstavljaju samo POLITIČKE SPODOBE, a ne osobe od STRUKE i ZNANJA !!! Oni kao SPODOBE, svjesno ili nesvjesno izvršavaju LOŠE političke odluke !!!
STA SAD SAVJETNIK ODGOVORAN A NIJE PREMIJER?!?!?! O MAJKO MILA PA NIJE DILFASU 2 GODINE. OTKAZ I DILFASU! TOG MASINOVODJU KLOVNA VISE NE ZELIM DA VIDIM U MEDIJIMA!
Jel se ovo materet jos valjaju sa onih 244 marke sto foluska hoce da kofol podijele sadake?? Jos nisu usvojili zakon??? Ovo treba sto prije ovu vlast rasformirat ,hrpa ublehasa bez svrhe na celu sa Dilfasom i onom kravom Milicevickom... Da mi prave krave proste ,to su divna bica!
Ovaj Novalic je najveci kreten kojeg je SDA imala.Podrška za Drljacu
Ministar Federalnog ministarstva za rad sebe opravdava jer kao nije on pisao zakon. Pa, da li ga je uopšte i pročitao i ako jeste ako je toliki stručnjak kakvim se predstavlja zasto nije ukazao na propuste ? Slično je uradio i sa situacijama u ustanovama socijalne zaštite : on s tim nema ništa , iako je najodgovorniji.
Vlada je ovim potezom pokazala sta misli o narodu. Dekle, odluka vlade je da kompletan teret pandemije iznesu radnici, tj obicni gradjani, a da lopovima i tajkunima ne zafali ni jedna marka od dobiti.
Fadile sjajna zvijezdo naša 😂😂😂😂 Što ne stigne korona pokositi ovaj Fadil i njegovi će nas dokrajčiti.🙈🙈🙈🙈