Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA KAKVA KRIMINALNA SDA FACA!
Krajiški banditu kome ces ti dati pare kad ste sve pokrali ti i tvoja SDA banka za predizbornu kampanju . Da poljoprivrednici znaju kakav si ti lopov, govnavom lopatom bi te isprebijali !!!
Šta sve neće ovi ministri vise izjavit, a rezultata ništa. Dosta vise laži ministre. Djela konkretno ti svoje plate na račun tih istih napaćenih ljudi redovno i u cjelosti primiš. Kod tebe nema kvartala a ni u premijera.
Isplata poticaja za svoje podobne kadrove a oni koji su svojim radom se trudili i svoj trud i znoj ostavljali svaki dan nece nista vidjeti od tog poticaja.
Moj dedara vidi na šta ličiš... Nekad si bio i fin momak, sad samo sda isprdak... Ti kao ministar moraš to riješiti. Jel te sramota kad kući dođeš proći kroz grad??? Neka te predizborne priče gotovi ste napokon.
tako je glavonja. lijepa predizborna šuplja priča.
ogorčen lik na blokade, jer ba izlazi na vidjelo neradvladajućih kretena tik-tak.
dosta od ministra sto je posjetio :D mi evo prezadovoljni, ugrijalo jutros zahvaljuci tome!
Dok zadovolje potrebe SDA, mozda ce i isplatiti nesto i poljoprivrednicama. Zalosno.
Vlada brine o sebi a ne o poljoprivredi.Da brine o poljoprivredi 8 podsticajima zadrzala bi seljake na selima i njivama a nebi ih svodila u gradove kako bi imali sigurnu glasacku masineriju a sela i imanja prepustala unistavanju
Vidi mu seljačke face.... idi međede u šumu gdje ti je mjesto!!!!!!!!
propala SDA, dno dna...
Cime ces ti garantovati, mozda mjestom u Upravnom ili Nadzornom odboru gdje dodatno primas hiljade km???
kada bi se ukinulo finansiranje politickih stranaka iz budjeta bilo bi para zas ve ali ne valja hraniti ovu kriminalnu SDA masineriju i to ide na racun svih gradjana
Ti si ministar a i dio te iste vlade . Obezbjedi novac ili daj ostavku. Tako se radi u normalnim državama.
ne bi tu bio problem da imamo vise ovisnika-narkica za poticaje koji samo to i traze ... nego pravih proizvodjaca .... pravi i ne traze, sto dobiju OK ... a njima treba i davati .... drzava zaista daje ogromna sredstva ali tu nastaju i zlouporabe - svako svome ...