Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide li pod pratnjom?
Kojim povodom ministre
On je zapravo sutra svoj na svome. Shvatite prijatelji Bosnjaci, srbohrvatima je draza Srbija ili Hrvatska nego Bosna. Mozete li zamisliti koliko nas boli to sto ne zivimo u svojoj matici. Crnadak sigurno osjeca nelagodu kada mora kao MVP u gostujucu posjetu Srbiji. Boli to ljudi
Al glave i ociju!! Boze sacuvaj kakva je ovo spodoba!! Jos nas u svijetu predstavlja, i vama cudno sto su Amerika i Evropa digli ruke od nas! Samo nam Erdogan osto, doduse kod njega smo u amanetu!! NOROD ZNOO 2018!!!
Kako znas da zivis u diktaturi jer taj podatak ne pise u licnoj? Samo pogledaj svjetsku top listu zemalja sa najvisim potrebnim procentom za prelazak izbornog praga i ulazak neke politicke partije u parlament. 1.Turska 10% 2.Rusija 7% 3.Kazakstan 7& 4.Njemacka 5% 5.Hrvatska 5% 6.Srbija 5% ( ne vazi za nac. manjine , samo za Srbe) 7.Ruanda 5% 8.Svedska 4%
Rjesenje pitanja stranaka u BIH. OHR treba dekretom zabraniti sve stranke, a onda u roku od 180 dana osnovati nove. Ljevica, Liberali, Zeleni, Centar, Republikanci, Unitaristi, Demokrate, Nacionalna stranka Bosnjaka / Srba / Hrvata, Ekstremno balinska / ustaska / cetnicka stranka. Sve ostale pogasiti, i dici prag prolaza na izborima na 20%.
Ko garinca je
slaven pravi Crnadak, plave oci plava kosa, visok. Nije ko nas Dzeko, ko da je jucer iz Izmira stig'o.
@Bruce Halter A Bošnjaka nema tamnije kose i očiju? Em si glup, em si nacista. Ali, ti to ne shvataš.
Edim Kodze je rodjeni Sandzaklija. Kako sam ja cuo za vrijeme rata promjenio ime u E. Dzeko, da bi se bosnjakizirao
I nemoj dozvolit da te u toj ciganskoj državi slučajno prevare i pozovu na otvaranje neke septičke jame ... ? ? ? Jučer su svečano otvorili jednu kod Leskovca uz mažoretkinje, gomilu djece i presjecanje vrpce ... nije zayebancija, ima čak i izvještaj s otvorenja reprezentativnog objekta ... ! ! !
@halal passat Ciganka ti je kuja koja te je okotila :) Ljaljane nacistički ..
@Herco , . . . . . . . Šta se kreveljiš kretenu, kome drugom do ciganu moRe na um pasti da septičke jame svečano otvara .. .. .. ? ? ? Oprosti, jbg. znam ja da istina ponekad i boli . . . ! ! !
Jel to iza zatvorenih vrata, nešto privatno možda?
Gleda šniclu, jede pire
Daj ljudi malo ljepše , malo uglancane političare. Šta je ovo Bog te stvorio, Austrija ima Kurtz-a malo se zaliže Trump malo kosicu , ovaj Crnadak ko da je kakav ovčar ili onaj nižerazredni diler žutog.
jbg, binasr