Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko komentara suvisnih vrijedate cilj namjere gosp Cikotica zalaze se svim naporima da obezbjedi sigurnost gradana i logicno i razumno da u biti ne moze sam da rijesi problem koji je godinama tu,,,,,prema tome da se razumijemo sve kvalitete Ministar ima i aBd sve ti toksicni komentari nece u konacnici djelovati na njega..
Ovaj samo razgovara a ništa ne poduzima
Migranti su vec na spiskovima za glasanje
Samo mazete oci narodu
Bas da vidimo sta ce rijesit sexi Selmo
Ne mozete vi osnovno da rijesite
Rjesavate migranatku krizu i sve nesto i nikaf nista konkretno da uradite al bitno Da su sexi
Necete vi nikad nista rijesit
Ministar nekoliko mjeseci na duznosti nista nije uradio po pitalju Ilegalnih imigranata,smo plate prima i slaze. Aferim!!
Ovo lafo da rijese pred izbore
Depprotvat sve treba u maticne zemlje
Udomili ste ih
Jel sexi il fensi
Cisto sumnjam da cete vi ista uradit da rijesite problem
Koliko su vam dragi tek sad pricate o rjesavanju krize