Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko clanaka o tome da se treba djelovati,a niko nista ne poduzima. Bice kao i obicno "tresla se gora, rodio se mis"
Pa naravno ovo je samo da se pokupe politički poeni
i treba da se skupljaju da balije ne zaborave ko su im komsije. kakav suzivot i oprost
PRIOTITETNO SE MORA RADITI NA SANKCIONISANJU I KAŽNJAVANJU ONIH KOJI PROVOKACIJAMA IZAZIVAJU MRŽNJU I STRAH KOD GRAĐANA I KOJI OMALOVAŽAVAJU DRŽAVNU VLAST. A SADA POZIVAM DRŽAVNU VLAST DA PODUZME ŠTO JOJ JE PO ZAKONU ĆINITI, DA VIFI NAROD DA VLAST POSTOJI I DJELUJE. SA VAS VIDIMO NA DJELU.
Da je pravne države ne bi se skup ni održao, a najmanje bi političari imali potrebu pozivati "nadležne organe", da rade svoj posao. ALI?
da se u ovoj drzavi postuju zakoni ti i tvoja stranka ne bi bili tu gdje jeste
to si trebao govoriti prije 4 godine a koji je clan bio kad si tukao demobilisane obespravljene vojnike
Kaznite vjerske poglavare, oni su srž problema i nemira, oni direktno i preko političara, njihove produžene ruke sprovode huškačku politiku, vjersku i nacionalnu mržnju, to i ptice na grani znaju, odsjecite zmiji glavu ... Naravno to se neće desiti jer su vas oni postavili na vlast, ruka ruku mije ...
Da ne bi 44 i 45 godine, kad su pošteni partizani -pravoslavci, zaprimili svoje sunarodnike (četnike iz samilosti i bratstva) u redove NOB-a, sigurno se ne bi desila ni 92 ni raspad SFRJ-e. Ljudi moji ovo je tradicija, a ne neki zloguki skup, to j ei ideologija, a ne primitivizam, to je žar ispod pepela-vatra nije ugašena. A što se tiče člana 145 pa primijenite ga i tačka.
Sta ima on tumacit zakon nije mu bez veze otac dao ime aljos, da bi se ulizao srbima u bivsoj drzavi,kad ti SDA pocne pametovak a nek su rovokopace jeli, pusti suplji.
Ako je jasan zašto ga ne sprovodiš? Zar nema niko dovoljno pametan i sposoban da naredi da se uhapse glavni učesnici a ovi kokošari rastjeraju. Istina je da SDA, HDZ i SNSD-u odgovaraju ovi idioti vrućih glava koji za pola litra rakije bi zaklali rođenu mater.
paaa što ih niko ne uhapsi?
pa placen si da reagujes i dajes odgoore a ne obrnuto
Uhljeb. Ko mu daje paznju je gori.
Mrš vagino jedna...
Jeste, i tvoj zet koji živi u Sarajevu a uzeo je mandat sda zastupnika u skupštini istočnog rs, sta on radi? Sto ne živi tamo i ne brine se, ili što ne date nekome (a imali ste mladog covjeka iz Nevesenja) da se bori za prava Bošnjaka u RS
Ma s kim da sa mirim Aljosa bola, s kim? S govnima koji su mi dedu, amidzu sa zenom i daidzu odveli u logor i zive ih zapalili? Moja porodica nema ni jedne kosti da zakopa pa da mozemo otici da im fatihu proucimo. S njima da se mirim? Svi su oni ista govna. Vodim se onom, ne diraj me, ne diram te. Nek se miri ko hoce, ja ne mogu!