Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj pipo kakva si ti kljusina, dok Jeremic ne izlazi iz Brisela/Londona/Vasingtona/Tel Aviva/Moskve i lobira za srpske interese podpomognut Dodikovim predstavnistvima republike srpske po istim gradovima i ambasadama srbije, nas ambasador samo ide po maleziji i africi, kao sto rece ovaj ispod tebe, izgleda da cemo tamo zaista na kraju zavrsiti nazalost.
I jesmo za Afrike prije nego za Evrope. BIH4eVer!
je pipo, tu vam je i mjesto - u africi. ima mjesta tamo za jednu bosnjacko/muslimansku drzavu...
Fino fino pocinje i Bosanskohercegovacki Ministar da putuje i da BiH-a ima svoju ulogu i cast da prisustvije ovak vznim skupovima! BiH4EVER!