HSS-NHI
0

"Minimalni ciljevi jedan ili dva zastupnika u Parlamentu FBiH"

FENA
Ante Čolak (Foto: Fotoservis)
Ante Čolak (Foto: Fotoservis)
Predsjednik HSS-NHI-ija Ante Čolak izjavio je danas u Sarajevu kako su minimalni ciljevi te stranke zastupljenost jednog ili dva zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH, saopćeno je iz HSS-NHI-ija.

"Mi ćemo biti prva hrvatska politička stranka koja će ući u Narodnu skupštinu Republike Srpske, a najvjerojatnije će pobijediti i naš kandidat za dopredsjednika RS-a Ivan Krndelj. Ostvarit ćemo i dovoljan broj mandata u tri županije i to Posavskoj, Hercegbosanskoj i Srednjobosanskoj i time bez nas neće biti moguće uspostaviti županijske vlade", kazao je Čolak.

Kandidat HSS-NHI-ija za predsjednika-dopredsjednika RS-a Ivan Krndelj istaknuo je da sve procjene ukazuju na sigurnu pobjedu.

Uspoređujući stanje u Brčko distriktu s onim koje je zatekao na prostoru RS-a gdje žive povratnici Hrvati, Krndelj je izrazio razočarenje stanjem koje, kako je kazao, oslikava bezosjećajnosti, nesposobnosti i nedostatak vizije aktuelne vlasti.

"Nakon izbora sve ću učiniti da budu zadovoljni građani, a ne samo zadovoljna vlast, kao što je to bilo do sada", kazao je Krndelj, navodi se u saopćenju.