Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa kad država sebi uzima lovu od poreza na cigare normalno je da i proizvođači moraju dizat cijene ..pa ko voli i može nek izvoli ..većina će dići \"umjerenih\" 0,30 KM al nešto kontam kako one nake cigare Imperial što se dovoze iz Makedonije mogu biti 2,2 KM ako je samo porez i pdv 2 KM ..šta stavljaju u njih ..od čega ih prave ...ne miriše mi da tu ima kvalitete ni na mapi ..
Ko nije zdrav u ovoj drzavi,n.a.j.j.e.ba.o je ...
Cilj ovih poskupljenja trebao je biti smanjenje konzumenata, ali kod nas kakvi smo naopaki ovo je cilj dobre zarade za drzavu. Ovo poskupljenje je trebalo odmah ici na punu cijenu a ne ovako postepeno poskupljenje navikava pusace na vecu cijenu. Dakle cilj je zarada a ne zdravlje
valja vec stekat cigarete da se sta i zaradi,hvala UIO
hehe, poočelo se računati na komad ko u ratu.. neka samo bojim se da će ovako i za kilo brašna početi računati naši vlastodršci.