{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mini liga šampiona "Nasmij dijete" u Mostaru 19. maja

18.5.2012. u 13:04
0
0
Mini liga šampiona "Nasmij dijete" u Mostaru 19. maja
0
Mini liga šampiona "Nasmij dijete" u Mostaru 19. maja
UniCredit Bank i Otvorene zabavne škole fudbala CCPA po drugi put organizuju Mini ligu šampiona pod nazivom “Nasmij dijete“ za djecu od 7 do 14 godina. Ove godine se Mini liga održava u Mostaru, u ulici Kardinala Stepinca (ispred Mepas Malla) na dan odigravanja finalne utrakmice UEFA Lige šampiona, odnosno u subotu 19. maja 2012. od 10:30.
Više od 400 djevojčica i dječaka dobi od 7 do 14 godina će se zabaviti na 15 zabavnih stanica različitim sportovima, braneći boje finalista Lige šampiona (Bayern i Chelsea), a na svakoj od stanica će sa djecom raditi treneri i asistenti. Posebne radionice organizovat će pokrovitelji takmičenja: UniCredit Bank, UniCredit Leasing, Mepas mall, Alfatherm, Microsoft, SOS Kinderdorf i British council.

RSG1 Radio, kao medijski pokrovitelj, će organizirati Otvoreni program radija i direktno će prenositi dešavanja sa mjesta događaja.

"UniCredit je ponosni sponzor UEFA Lige prvaka te smo veoma radosni da je Mini liga zaživjela već drugu godinu. Kao i svaka liga, i Mini liga šamipiona će imati svoje finale. Takmičenje će se provesti uz zabavu i igru, prema Fair Play pravilima te istovremenu edukaciju posmatrača o pravilnom i fer navijanju“, izjavio je Berislav Kutle, direktor UniCredit Bank.

Očekuje se podrška ličnosti iz javnog života, kao i predstavnika diplomatskog kora.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: