Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako budu pitali Dodika onda im to ugrozava Federacija i Sarajevo. A sto je RS do guse u dugovima i kad bi se cijela prodala nemoze otplatiti dug.
NEDAMO DODIKA NAROD ZNA SAMO SNSD I PUN TAVAN SUHE PRASADI DA PREZIVIMO ZIMU JER NEMAMO MARKE
Dudukova računica je da to ovi hamelji nebi znali potrošit pa i ja mislim da sve to skupa treba prebacit na račune njegovog Igora - on dokazano zna potrošit i svoje i tuđe a da kusura i ne ostane . . . ! ! !
@SorDrinsky . . . Problem je što ti pišeš ono što Duduk misli, dakle ne vjerujem ni tvojim ni Dudukovim glupostima. . . ! ! !
Socijalna pomoc u FBiH kasni 5 mjeseci...
ista govna drugo pakovanje :(
@SorDrinsky to je zaista lose uradjen sistem.........da se iz kantona u kanton razlikuju nakdnade i dodaci, cak i zdravstvena zastita, pomoc porodiljama i tako dalje........zato se svi masovno pokusavaju prijaviti u sarajevu.....